×

Ivić Catering & Banqueting

Zagreb

Premium catering as Theatre: A magnificent performance that once you start does not end until the last guest went not ...
Ivić Catering & Banqueting

Interested in our services? Let's get in touch!

You're planning an event and you're interested in our services? Please send RFP via this form and we'll get back to you as soon as possible!

Catering i banqueting

U cateringu i banquetingu Ivić za Vaše domjenke, događanja i party-je obitelj Ivić nudi hranu koja se naslanja na izvornu i zdravu mediteransku tradiciju upotpunjenu novim idejama.

Opsjednuti su korištenjem samo najsvježijih namirnica. Oni će učiniti sve da Vas svaki put iznova iznenade i oduševe Vaša čula za okus. Ivići znaju da moderni caternig majstori moraju kreirati menu-e tako da svi uživaju, konstantno osluškujući trendove, vodeći računa o budžetu i pružajući punu pažnju detaljima.

Bez obzira da li se radi o 10 ili 2000 osoba, o ležernom privatnom partyju ili najvažinijem poslovnom domijenku, banquet je događanje u kojoj je sažeta esencija cateringa. Čarolija okusa hladnih, toplih i slatkih specijaliteta na raskošnom banquetnom stolu, pića svih vrsti se poslužuju od strane uvijek nasmijano i lijepo uniformiranog osoblja i to sve u prostoru po želji.

Ova događanja se organiziraju od 10 do 2500 osoba. Preporučeno za prigode:
- privatne proslave
- razna poslovna događanja
- događanja s diplomatskim protokolom
- konferencije i simpoziji
- vjenčanja
- i druga događanja

 

 

Vlaška ulica 6410000 Zagreb, Croatia
Tel: 01 4617 062Tel: 091 4617 062Fax: 01 4617 062
Mail: Web: www.ivic.hr

Keep exploring, check these venues...